Arhiva 11.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

NAŠI PRODAVAČI: Market Kitro Dekanovec

Market Kitro središnji je opskrbni punkt u Dekanovcu, lijep prodajni objekat koji je namjenski i građen, ali s jasno vidljivom rukom - po urednosti i preglednosti prostora – pet zaposlenica koje tamo rade.
Kao i svaka dobro opskrbljena prodavaonica, Kitro također ima u ponudi i list Međimurje, a poslovotkinja Ljubica Murković iz Sivice kaže:
- Utorkom nema nikaoga tko dođe u dnevnu kupovinu, a da ne odnese sa sobom i novi broj Međimurja.
Prodamo do 70 primjeraka, s tim da glavnina već ode u utorak ujutro i kad se oni koji rade izvan Dekanovca vraćaju s posla, a moramo paziti da nam nekoliko komada obvezno ostane do petka, da terenci i inozemci koji eventualno dođu na vikend ne ostanu bez svog primjerka novina. Novine se počnu čitati još tu, na blagajni...
Zanimljivo je: kad su kakvi svetki radi kojih oni koji idu na posao u Austriju ili Njemačku ostanu taman toliko doma da dočekaju novi broj, onda kupuju po nekoliko komada i nose prijateljima ili rodbini, onima koji nisu na vikend ili blagdane došli doma. Bez Međimurja im ne smiju doći...
U Kitro marketu u Dekanovcu u dvije smjene, uz poslovotkinuju, rade njena zamjenica Jasenka Baksa iz Gardinovca, Marija Blažinčić iz Belice, Sanja Mitić iz Turčišća i Marija Biber iz Novakovca.
M. Belčić

Izvor: 3033