Arhiva 12.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

NAŠI PRODAVAČI: Metss 16 Pretetinec

U ugodnom razgovoru zadržali smo se s Martinom Mihaljković koja u prodavaonici broj 16 čakovečkog Metssa, u Pretetincu ima priliku svjedočiti razgovorima koji se odvijaju pri kupnji tjednika Međimurje.
- Mi već utorkom prodamo sve vaše novine, tako da u srijedu više nema nijednog komada u ponudi. Kupci nas rado uključuju u svoje razgovore na temu novina, pogotovo kad se komentira nešto što donosite na naslovnici. Događa se često da se tijekom tjedna u prodavaonici razgovora o onome što se pročita u Međimurju.
Vaše novine su poput prozora u svijet, u sve ono što se u Županiji događa - bilo na političkom, gospodarskom, kulturnom ili sportskom planu, kaže nam Martina Mihaljković koja u prodavaonici radi zajedno s Andrejom Kosmač.
Na naše pitanje što voli čitati u našem tjedniku, trgovkinja Martina odgovara kako od prve do posljednje stranice prelista novine u potrazi za zanimljivim prilozima.
- Kad donesem novine doma, prva ih čita mama. Ona pogleda osmrtnice, odmah za početak, ali primjećujem da mnogi stariji ljudi to rade. Valjda život to tako donese.
Uglavnom, uz nju ispadne da i ja pogledam posljednje pozdrave i sjećanja, zatim što ima u crnoj kronici, pa potražim vijesti s područja Općine Nedelišće. Zanima me što ima na stranicama pozornice, a naravno da s prvih stranica rado pročitam noseće tekstove koji su vam uvijek vezani uz nešto zanimljivo i aktualno, kaže Martina Mihaljković koja ističe da je u njezinoj obitelji list Međimurje prisutan još otkad je bila dijete.

Izvor: 3059