Arhiva 27.06.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

NAŠI PRODAVAČI: METSS 210 u Maloj Subotici

U Metssovu prodavaonicu broj 210 u Maloj Subotici Međimurje stiže utorkom i već u jutarnjim satima planu gotovo svi primjerci.
- Vrlo rijetko srijedom na polici ostanu jedan, najviše dva primjerka lista Međimurje. Primijetila sam da ljudi imaju naviku Međimurje kupovati utorkom, prilikom prvog jutarnjeg dolaska u prodavaonicu. U poslijepodnevnim satima, za one koji svraćaju u prodavaonicu na putu s posla kući, ostane tek pokoji komad - kaže nam prodavačica Karmen Janković iz Gardinovca.
Ova Metssova prodavaonica, locirana u centru M. Subotice, pokraj općinske zgrade, otvorena je u studenom prošle godine i otada se na ovom mjestu tjedno prodaje 65 primjeraka Međimurja. Blaženka Krznar iz Palovca, poslovotkinja u Metssovoj prodavaonici koju smo posjetili, kaže da je i sama vjerna čitateljica Međimurja koje voli prolistati u slobodno vrijeme.
- Čitam članke iz raznih područja - od sporta do aktualnosti iz naše općine i drugih dijelova Županije, a tekstove koje prvo pročitam biram prema naslovu - kaže Blaženka Krznar.
U jutarnjoj smjeni u Metssovoj prodavaonici zatekli smo Blaženku Krznar i Dašku Sabol iz Palovca te Karmen Janković iz Gardinovca. (d)

Izvor: 2983