Arhiva 03.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

NAŠI PRODAVAČI: METSS 31 Kotoriba

Na najizloženijoj lokaciji u Kotoribi, u velikom samoposluživanju METSS-a (br. 31), uz prijelaz preko željezničke pruge u smjenama rade Marica Friščić, Marija Tilošanec, Antonija Friščić i Marina Špilak (sve su iz Kotoribe), a Renata Poljak iz Svete Marije prošlog je tjedna s Marijom Tilošanec radila tek na zamjeni kolegice koja je na godišnjem.
Tjedno se u METSS-u 312 prodaje tridesetak primjeraka M, a M. Tilošanec kaže:
- U Kotoribi se Međimurje prodaje na još sedam lokacija, pa to za nas nije malo... A znate – čim je u novinama nešto o Kotoribi ili iz Kotoribe, sve što dobijemo prodamo odmah u utorak ujutro.
Mi smo prvi jer otvaramo ujutro u pola sedam. Kod nas po novine stanu ljudi koji dođu s vlaka ili idu na vlak, pa kupe za čitanje. I naše stalne mušterije ranoranioci su penzioneri i stariji ljudi...
Znate kako je sa starijim ljudima, ne mogu spavati puno, jako rano se dižu, pa jedva čekaju da otvorimo i da odmah ujutro kupe Međimurje, pa im je bar jedan dan u tjednu ljepši.
I oni znaju prigovarati kako mi nikad nemamo ništa od suvenira, premalo se donese za dugogodišnje čitatelje... Dođite do nas više puta s majicama, kapama, kišobranima... Pa nije naša Kotoriba na kraju svijeta.
M. Belčić

Izvor: 3049