Arhiva 27.03.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

NAŠI PRODAVAČI: Metss br. 21

U prodavaonici čakovečkog METSS-a broj 21 trgovkinje su nas s osmijehom primile iščekujući priliku da putem našeg tjednika predstave svoju ulogu u prodaji lista Međimurje. Trgovina je u Mačkovcu, pozicionirana tik uz crkvu, a njezin suvremeno opremljen prodajni ambijent dodatno potencira dobro raspoloženje.
Voditeljica prodavaonice Biserka Strniščak dojmove o prodaji lista Međimurje prenosi s osmijehom na licu.
- Ima brojeva u kojima su teme koje sve nas zanimaju i dogodi se da u istom danu prodamo sve primjerke. U pravilu, tijekom utorka i srijede prodamo vaš tjednik uz tek poneki primjerak ostatka.
Drago nam je što je naša prodavaonica broj 21 među onima koje su u vrhu po broju prodanih primjeraka. Mačkovec voli vaš tjednik - kaže Biserka Str-niščak i predstavlja svoje kolegice Bojanu Radovan i Sanju Šimunković upravo u trenutku u kojem je u trgovini smjena.
Na žalost, njihove kolegice Tatjana Šimunković i Nina Strniščak nisu bile prisutne jer je i u njihovim redovima gripa preuzela dominaciju, no, naše tri sugovornice su - svaka iz svog kuta, rekle što vole pročitati u listu Međimurje.
- Čitam vaš tjednik već dvadeset godina i čitam sve. Najviše me zaokupljaju ležerni sadržaji i zanimljivosti koje se znaju pojavljivati na posljednjoj stranici, no, u pravilu pročitam sve. Moram priznati da me politika kao tema ne okupira i ima perioda u kojima uopće ne čitam ništa iz te sfere.
U našoj obitelji svi čitaju list Međimurje, tako da je to tjednik uz koji sam i odrastala - kaže Bojana Radovan.
Za Sanju Šimunković priča o obiteljskoj tradiciji čitanja Međimurja također se nastavlja.
- U mojoj obitelji svi čitaju list Međimurje. Nekako se podrazumijeva da svatko pročita ono što ga zanima, a ja sam ta koja ga svakog utorka kupujem. Čitam sve, i to već deset godina - kaže Sanja Šimunković.
Voditeljica Biserka Str-niščak govori kako je čitateljica našeg tjednika “oduvijek”.
- Imam dojam da oduvijek čitam Međimurje. Deseci godina su u pitanju, ali moram priznati - kako sam starija, promijenio mi se prioritet redoslijeda čitanja novina. Prvo pogledam stranice sjećanja i crne kronike, a onda proučim cijeli sadržaj. Valjda ljudi s godinama to počnu proučavati samo zbog toga jer život nikoga ne štedi, čega postajemo svjesni s protekom životnog iskustva. U Međimurju uvijek pronađem teme koje me okupiraju. Čitam u slobodno vrijeme - i u svrhu informiranosti i u svrhu razonode, zaključuje Biserka Strniščak. (AL)

Izvor: 2970