Arhiva 19.07.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

NAŠI PRODAVAČI: Metss Gornji Hrašćan

U velikom samposluživanju METSS-a u Gornjem Hrašćanu, koje je nakon preuređenja upravo podiglo izgled centra mjesta u kojem je i društveni dom, pet trgovkinja uslužuje kupce. Darinka Čeh i Tanja Marčec bile su prošlog tjedna u prijepodnevnoj smjeni, a u sa-mposluživanju rade još i Irena Preložnjak, Jasmina Pintarić i Natalija Srnec.
U tom samposluživanju METSS-a u Gornjem Hrašćanu prodaje se prosječno 100 primjeraka lista Međimurje tjedno, a prilikom obilaska samposluživanja u srijedu, Darinka se pohvalila:
- Mi prodamo i više od 100 primjeraka, ali nekad nas je – ovisno kakve su teme na naslovnici – malo strah da nam novine ne ponestanu. Vidite, srijeda je, prijepodne, a mi smo ostale s nekoliko primjeraka Međimurja, pa se čini da ćemo morati povećati narudžbu... Nije šteta ako ostane nekoliko komada neprodanih, problem je ako nam ponestane.
Nama u samoposluživanje prvi po Međimurje obvezno dođu penzioneri, uvijek isti krug kupaca, a zatim ostali – kako ljudi idu s posla ili dolaze u redovnu dnevnu kupovinu. Stanu i brojni kupci koji se kraj nas voze, pa im je spretno tu kupiti i novine...
M. Belčić

Izvor: 2986