Arhiva 12.07.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

NAŠI PRODAVAČI: Metss Ivanovec

Sve primjerke lista Međimurje odmah po izlasku, u utorak prodaju djelatnice prodavaonice Metss broj 260 u Ivanovcu Ivana Horvat i Danijela Mihalic. Prodavaonica uz glavnu prometnicu kroz mjesto radi unatrag nekoliko mjeseci i uvijek je prometna. Jutarnje gužve u ovoj prodavaonici tipične su baš kao i u svakoj drugoj, uz razliku da se drugog radnog dana u tjednu traži i novi broj Međimurja.
Trgovkinje Metssa također su naše čitateljice. Obje spremno potvrđuju kako su naviku čitanja stekle još u obitelji.
- Moji su roditelji uvijek čitali Međimurje utorkom, a tu naviku imamo i suprug i ja. Uvijek počnem listati od posljednje stranice jer su one ležernije od onih prvih.
Politika me ne zanima, ali kad me neki naslov okupira ili tema iz tog područja zaintrigira, onda je, naravno, i pročitam. Gospodarske teme danas su također teške, nisam im sklona, ali informiranja radi, i njih proučim. Volim zabavne sadržaje, rubriku Svjetla pozornice, čitam i reakcije publike, viceve - kaže Ivana Horvat.
U kući Danijele Mihalic također se tjednik Međimurje “oduvijek” kupuje.
- I nekad i danas sam čitala Međimurje. U našoj se obitelji lokalna novina uvijek poštivala i bila izvor informacija o svim temama, svim dijelovima Međimurske županije, zanimljivim ljudima i događajima. Tjednik Međimurje u našoj prodavaonici prodamo isti dan, odmah u utorak, a to je znak da je to novina čija je uvriježenost u našim domovima poput svakodnevnog kruha i mlijeka.
Međimurje čitam u onoj drugoj polovici novina i uvijek počinjem s posljednjom stranicom. Teške teme su mi jednostavno teške, ali pročitam i njih - kaže Danijela Mihalic.

Izvor: 2985