Arhiva 28.11.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

NAŠI PRODAVAČI: METSS Križovec

Prošle godine otvorena samoposluga METTS-a u Križovcu, osim po prostranosti i bogatoj opskrbljenosti robom, odlikuje se i ljubaznim osobljem. Uz šeficu Nadu Sklepić iz Ferketinca, u prodavaonici rade Gordana Šoltić iz Križovca i Martina Škvorc iz Celina - gotovo da ih je premalo za tako veliku prodavaonicu. Kao i u ostalim međimurskim prodavaonicama, i ovdje u Križovcu naše su novine prilično tražena roba. Svakog tjedna djevojke prodaju više od pedeset primjeraka, što je za ovako malu sredinu zavidan broj.
Šefica Nada Međimurje prodaje niz godina, to je radila još kao zaposlenica Trgocentra, a redovito i čita naš tjednik. Nešto uspije pročitati između dvije smjene na poslu, a ostalo joj prepričaju članovi obitelji koji “razgrabe” novine čim ih donese doma.
Prema njezinom iskustvu, Međimurje najviše kupuju ljudi srednje i nešto starije generacije, pa smatra da bi trebalo biti više sadržaja namijenjenih djeci, osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Dobro bi bilo uvesti nagradnu igru isključivo za djecu. Slično misli i Martina koja u novinama ipak najradije pročita viceve, horoskop i zabavnije sadržaje.
Gordana je također naša stalna čitateljica, a budući da je politički angažirana i aktivna u Mjesnom odboru Križovec, preferira i takvu vrstu tekstova. Naravno da ju najviše zanimaju tekstovi s područja Grada Mursko Središće. Međimurje u Križovec uglavnom dolazi ponedjeljkom, a nekolicina stalnih kupaca redovito čeka najnoviji broj.
Čita se i komnetira i na kasi, kada je nešto veća gužva, tako da utorkom ujutro u METSS-u u Križovcu zbog razmjene mišljenja pojedinih upućenijih čitatelja naših novina zna biti prilično glasno. Posebno ako u novinama ima nešto iz Križovca.
V.Trstenjak

Izvor: 3005