Arhiva 19.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25.

NAŠI PRODAVAČI: Metss Pušćine

Svoj primjerak lista Međimurje mještani Pušćina nabavljaju i u trgovini Metss, broj 246.
U središtu mjesta je trgovina čije prodavačice počesto svjedoče razgovorima i raspravama vezanim uz novinske naslove pa se tako, i mimo kupnje dnevnih namirnica, razgovara o svakodnevnici ispisanoj na stranicama našeg tjednika.
Trgovinu vodi poslovotkinja Laura Preložnjak, koja radi s Jasminom Dovečer, Mihaelom Bašek i Željkom Golub. Sve one također su naše čitateljice, a najčešće će sa svojim kupcima porazgovarati o događanjima iz općine Nedelišće.
- Kad su u novinama tekstovi koji okupiraju pažnju naših mještana u većoj mjeri, poput poplave u Pušćinama, onda bismo sve novine rasprodali u istom danu i tražili da nam se dostaviš još nekoliko primjeraka. I u našoj se obitelji oduvijek čita list Međimurje jer je to doticaj s cijelom županijom.
Osobno volim ležernije sadržaje pa svakako pročitam viceve, pogledam karikaturu, stranice pozornice, kulture.
Zanima me sve pomalo, no u svakom slučaju štiva ima dovoljno da, uz posao i druge obaveze, pomalo čitam - kaže Mihaela Bašek.
I Željka Golub je među našom publikom pa tako dostavu novina utorkom dočeka sa znatiželjom.
- Obavezno čitam sve što je u Međimurju. Da, doista čitam sve osim crne kronike i osmrtnica. Zanimaju me događaji u svim sferama, od politike i gospodarstva, do prosvjete, kulture, medija. Kad se zabilježi nešto iz naše općine, onda prvo to čitam - kaže Željka Golub koja, kao i kolegice, poslužujući kupce Metssa u Pušćinama, često biva u prilici razgovarati upravo o onome što je pročitala na stranicama lista Međimurje.
A. Ličanin

Izvor: 3047