Arhiva 25.04.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

NAŠI PRODAVAČI: METSS Štefanec

Lijep su podatak s nama podijelile Metssove djelatnice iz prodavaonice u Štefancu Valentina Habjan i Hendrijeta Glavina: na ovom je mjestu broj prodanih primjeraka u posljednje vrijeme narastao sa 70 na 80 komada.
- Ljudi za novi broj Međimurja pitaju već u ponedjeljak poslijepodne jer su čuli da se u to doba može kupiti na nekim prodajnim mjestima u Čakovcu. Većinu primjeraka svakog novog broja prodamo tijekom utorka. Međimurje se godinama čita i u mojoj obitelji, a ja spadam među one čitatelje koji tekstove i teme koje ću prve pročitati biram po naslovu. Prelistam prvo cijele novine, a potom se vratim na temu koja mi je zapela za oko - kaže Valentina Habjan iz Belice, zamjenica voditeljice Metssove prodavaonice u Štefancu. Kao trgovkinja radi 8 godina, od čega je posljednje četiri godine provela upravo u Metssu.
ČITA SE SVE OSIM POLITIKE
Druga trgovkinja koju smo u utorak zatekli u prijepodnevnoj smjeni i koja Štefančanima prodaje (i) Međimurje je Preložanka Hendrijeta Glavina.
U ovom poslu ima sedmogodišnje iskustvo, a u Metss je prešla raditi prije 4 mjeseca. Hendrijeta voli Međimurje i kaže da u koncepciji ne bi ništa mijenjala: - Zaista u svakom novom broju ima informacija iz cijele Županije, a i aktualnih tema. Mene zanima i sport jer u obitelji imamo uspješnog atletičara, pa se često zadržim na sportskim stranicama. Čitam i ostale članke, posebno prelošku stranicu te aktualne teme, pod uvjetom da nisu političke. Politika nas sve pomalo umara - dodaje Hendrijeta.
Ž. Drljić
Snimio D. Lesar

Izvor: 2974