Arhiva 23.01.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

Naši prodavači: POJEK iz M. Subotice

Od 1990. godine u Maloj Subotici radi Samoposluživanje Pojek u kojem se svakog utorka prodaje i Međimurje.
Tjedno se na ovom prodajnom mjestu našim tjednikom opskrbi 50 čitatelja. I Samoposluživanje Pojek je mjesto u kojem nailazimo na toplu, domaću atmosferu:
- Mali dućani u malim naseljima uvijek su mjesta u kojima se ljudi i druže, razmijene koju riječ, a nije rijetkost da se i dulje zadrže u razgovoru.
Takvim svakodnevnim kontaktima od starijih Malosubotičana čula sam puno o svemu i svačemu, pa i naučila o prošlosti mog mjesta. Što se Međimurja tiče, većinu tjedne naklade prodamo već u utorak, u jutarnjim satima, a ostatak ode do srijede.
Zbog interesa naših kupaca, morali smo povećati narudžbu s 40 na 50 primjeraka Međimurja tjedno.
Naravno, teme broja počnu se komentirati već na blagajni – osobito ako se u novinama nađe kakav članak o našem velečasnom ili općinskom načelniku – kaže nam vlasnica samoposluživanja Natalija Jurčec u čijoj se široj obitelji Međimurje redovno čita.
- Moja 87-godišnja baka jedva čeka da joj u utorak donesem novi broj Međimurja. Vid ju još dobro služi, pa rado čita, osobito sport, koji prati i na TV programu.
Ja prvo pročitam vijesti iz naše općine, a potom pregledam i sve ostale članke. Iako me, recimo, sport baš i ne zanima, “po naredbi” moram pratiti ribolov jer mi je suprug Zdravko strastveni ribič – šali se Natalija. (žd)
Snimio D. Lesar

Izvor: 3013