Arhiva 13.03.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

NAŠI PRODAVAČI: Termoprom Štrigova

U trgovini Termoprom u centru Štrigove naš se list svakog tjedna prodaje do posljednjeg primjerka.
Tvrde nam to nasmiješene Natalija Heđa i Marijana Šajnović, trgovkinje kojima je također navika čitanja tjednika Međimurje utkana u obiteljski krug.
Ovisno o tome što najavljuju naše novine putem naslovnice, Štrigovčani ponekad sve novine pokupuju već u utorak. Ako ne, do konca radnog tjedna prodaje se i posljednji od osamdesetak primjeraka.
Marijana Šajnović priča nam kako su se u njezinoj obitelji naše novine oduvijek čitale.
- Moj tata svakog utorka kupi novine, a kad radim prijepodne, pa ih stavljam na policu, moram vam priznati da prolistam prije nego ih doista i izložim. Rado pročitam sve, od prve do posljednje stranice, s tim da mi vijesti s područja naše općine uvijek uzmu najviše vremena. Pratim gospodarske i političke teme, kulturu, zadnje stranice - kaže M. Šajnović.
Isto otprilike govori i Natalija Heđa u čijoj se obitelji list Međimurje također čita već desetljećima.
- Čitam sve u Međimurju, a krenem od zadnje stranice. To ne znači da me noseći tekstovi na početku novina ne zanimaju, baš naprotiv. Ležernije su teme na posljednjim stranicama, pa pogledam što ima na stranicama poljoprivrede, a onda se malo posvetim dnevnopolitičkim i gospodarskim temama. Doista čitam sve i teško mi je izdvojiti ono što mi je posebno drago.
Od broja do broja, teme su različite, a dobar odabir uvijek su i kolumne vaših novinara i suradnika - zaključuje N. Heđa.
A. Ličanin

Izvor: 3020