Arhiva 25.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

NAŠI PRODAVAČI: Zasadbreg, METSS 44

U prodavaonici Metss u Zasadbregu svoj primjerak lista Međimurje svakog utorka potraže brojni žitelji. Trgovkinje nam potvrđuju kako uvijek prvo “provire” put naslovnice, uz poneki komentar.
Vrlo je česta pojava da se o temama s naslovne stranice Međimurja načne razgovor pri kupnji novina, a nastavi idućeg dana. U istoj prodavaonici.
Poslovotkinja je Marija Pintarić, a trgovkinje Ema Lisjak i Boža Kerčmar. Pedeset primjeraka naših novina uglavnom se proda u jednom, najdulje dva dana.
- Kad ima neka priča iz naše općine, onda isti dan prodamo sve primjerke. I same čitamo vaše novine jer su uvijek aktualne i zanimljive. Osobno, najradije čitam reakcije publike. Prvo uvijek otvorim stranice glasa javnosti i primjećujem da je ponekad na jednoj, a ponekad na dvije stranice. Dobro je da čitatelji reagiraju iz svih pobuda i iznose svoje argumente jer svi mi imamo svoja viđenja stvari. U našoj se kući list Međimurje čita oduvijek.
Čitali su ga moji roditelji, a danas uz mene čitaju i suprug Valent i sin Miroslav. Obojica prvo okrenu na sportske stranice, a potom čitamo cijele novine, kako ih se tko domogne - priča nam Ema Lisjak.
Spominje i to kako je tjednik Međimurje dio tradicije naše županije, novine s kojima su mnoge generacije odrastale i kojima su one bile izvor informiranja te oblikovanja misli i kritike.

Izvor: 3035