Arhiva 20.06.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

Naši prodavači/ce

Iz bar osam sela dolaze k nama po Međimurje

Opskrbni centar Betex u Gornjem Mihaljevcu po uređenosti i ponudi zapravo nema konkurencije u tom dijelu Međimurja, a utorkom je ključni izvor informacija za mještane čak sedam sela. Iz bliže okolice više od osamdeset kućanstava iz Gornjeg Mihaljevca, Bogdanovca, Gornje Dubrave, Maruševca, Preseke, Vukanovca, Prhovca i Vugrišinca list MEĐIMURJE kupuje baš u Betexu.
Prošlog su tjedna u prvoj smjeni bile Renata Mlinarić iz Macinca i Jasminka Borko iz Vukanovca (druga su smjena Sandra Flinčec iz Dragoslavca i Anita Glogovec iz Macinca), a to znači da su Renata i Jasminka dočekale sve kupce MEĐIMURJA jer Jasminka kaže:
- Rijetko se kad dogodi da drugu smjenu dočekaju novine. Uglavnom se – jer tu su ljudi većinom doma, na poljoprivredi ili umirovljenici – MEĐIMURJE rasproda do podneva. Nekad se zna koji zakašnjeli, ali stalni kupac razljutiti jer, ako samo usput nekoliko slučajnih prolaznika stane, pa na putu do vikendice kupi koji primjerak i novina više nema, moramo poslušati: Kaj, ve ja moram v Macince si po novine iti?! A novine znaju nestati i ako je kakva atraktivna tema najavljena ili već naslov na prvoj stranici privuče pažnju... Onda se traži primjerak više. Nećete vjerovati: ima tu jedna susjeda koja nas utorkom ujutro čeka pred prodavaonicom da bi odmah kupila MEĐIMURJE! (MB)

Izvor: 2982