Arhiva 19.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Ne propustite Ping Pong izazov u Lumini centru

Lumini shopping centar poziva sve građane da odmjere snage na Ping Pong turniru u Lumini centru u subotu, 27. lipnja od 10:00 sati. Turnir je namijenjen svim uzrastima, a zanimljivost ping ponga jest da će svi natjecatelji igrati istim reketima kakvima se igralo ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Londonu.  Ovaj zanimljiv i atraktivan sport mješavina je brzine, snage i staromodnih vještina igranja, a igranje istim reketom izjednačava šanse za pobjedu – rekao je Ronald Redjep, predsjednik Udruge STARR, suorganizatora turnira.   

 

Sve prijavljene igrače Stadium Bowling nagrađuje besplatnim kuglanjem, dok najbolje po kategorijama očekuju vrijedne nagrade, među kojima izdvajamo ulaznice za cjelodnevno kupanje u Toplicama Sv. Martin, majice i vrijedne poklon pakete. Nagrade osigurava Lumini centar te trgovine Next, hipermarket Victus Lumini, Sportvision, Adidas, te Toplice Sv. Martin.  Prijave su besplatne i otvorene za sve zainteresirane. Prijaviti se možete do četvrtka, 25. lipnja na info pultu u Lumini centru ili putem email adrese  lumini.ping@stolni-tenis.com.hr . Igra se u tri kategorije -  do 16 godina djevojčice i dječaci zajedno, od 16 godina  na vise muški i od 16 godina na više žene. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i godinu rođenja u kategoriji u kojoj se nastupa.  

 

Ne propustite prijave do 25. lipnja i odmjerite svoje vještine s ostalim ljubiteljima ping pong igre u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj.

 

Izvor: 3138