Arhiva 03.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Ne propustite Vintage & Pin-up Day u Luminiju!

Živite za Pin-up, Rockabilly i doba glamura? 

Ne propustite Vintage & Pin-up Day u Luminiju!

                         

Vintage & Pin-up Day u Lumini centru vraća na velika vrata vintage kulturu u svim oblicima – Ne propustite povratak u 50-e i 60-e u subotu, 7. veljače

 

Svi koji su maštali o povratku u doba pedesetih i šezdesetih godina, imat će priliku to učiniti na Vintage & Pin-up Day u Lumini centru u subotu, 7. veljače. Hedonistička subota svim posjetiteljima pruža originalan, inspirativan i bogat program inspiriran retro i pin-up scenom uz sajam 60-ih i 50-ih, tematski osmišljenu gastro ponudu, glazbu i ples. Kako bi istinski retro doživljaj mogli iskusiti najmlađi posjetitelji, Lumini je pripremio radionicu za djecu od 10 sati na kojoj će moći upoznati svijet stripa i naučiti kreirati vlastite stripove uz bojanje i ukrašavanje.  Na tragu vintage scene, Hobby hižica će organizirati Vintage radionicu od 11:30 sati gdje će svi moći saznati ponešto o izradi namještaja i dekoracijama za dom iz tog vremena. 

 

Pravi zrak pedesetih i šezdesetih godina moći će se udahnuti uz Rockabilly & Outlet happy hours od 14 do 16:00 sati. Zabava i slušanje glazbe iz tog razdoblja bez sumnje će vas potaknuti da zaplešete, a u tom će vremenu izlagači Sajma 50-ih i 60-ih imati i popuste.  Posebnu poslasticu Vintage & Pin-up Day priprema u 16 sati kada slijedi plesni nastup by Jump 'n' Swing inspiriran swing i jazz glazbom, te Pin-Up corner od 16:00 do 17:00 u sklopu kojeg će sve ljubiteljice pin-up stila imati priliku postati istinska Pin-up diva. Neće ostati ni razočarani sladokusci i ljubitelji retro delicija jer je predviđen i Cooking show u 18 sati na kojem će Slastičarnica Šešet pripremati deserte koji su obilježili to doba. 

 

Proglašavanjem Vintage & Pin-up Day-a, Lumini centar planira prije svega dobro zabaviti svoje sugrađane putovanjem u bolju prošlost s daškom utjecaja na sadašnjost. Zato ne propustite povratak u jedno od najdražih razdoblja 20. stoljeća i dobar vintage provod u vodećem reginalnom centru za shopping i zabavu. 

Izvor: 3119