Arhiva 09.11.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

NEDELIŠĆE: Nezadovoljan Kerman

Kerman nezadovoljan radom Udruge obrtnika

Posljednju sjednicu Općinskog vijeća u Nedelišću potpredsjednik Zvonko Kerman (HDZ) iskoristio je kako bi pohvalio sve napore oko organizacije manifestacije Dani zahvalnosti za plodove zemlje i Dani starih zanata i obrta koju smatra jednim od zaštitnih znakova Nedelišća. Jednako tako, sugerirao je da se aktivnosti Općine, njezine turističke zajednice i Udruge obrtnika i poduzetnika objedine na zajedničkim, a ne zasebnim, internetskim stranicama, iako to nije uobičajeno.
U svoje ime je, kao poduzetnik ali i kao predsjednik Odbora za gospodarstvo Općinskog vijeća, izrazio nezadovoljstvo djelovanjem općinske Udruge obrtnika i poduzetnika.
- Smatram da bi se za rad Udruge trebalo osigurati više sredstava jer sadašnjom aktivnošću ne možemo biti zadovoljni. Predlažem da tijekom zime organiziramo forum ili neki drugi oblik rasprave na kojem će članovi naše udruge moći iznijeti ideje, primjedbe i planove - istaknuo je, među ostalim, Zvonko Kerman.
Načelnik Općine Nedelišće Mladen Horvat između redaka složio se s Kermanom dodajući, međutim, da je u svom mandatu na čelu lokalne samouprave najviše vremena provodio i provodi upravo s članovima Udruge obrtnika i poduzetnika.
- Posljednjih godinu dana osobito sam puno vremena posvetio suradnji s obrtnicima i poduzetnicima, upravo u namjeri da ih potaknem na snažniju aktivnost. Ponudio sam da u određenoj mjeri upravljaju Mesapom, no oni to nisu u mogućnosti. Prihvaćam sugestiju o potrebi organizacije foruma na kojem ćemo čuti razmišljanja ljudi koji nose općinski gospodarski život, i to ćemo organizirati - zaključio je Horvat.
(al)

Izvor: 2950