Arhiva 24.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Neraskidiva veza Dražena Žerića-Žere i Udruge za sidrom Down Međimurske županije

Božićnom koncertu Dražena Žerića – Žere koji je u utorak navečer održan u čakovečkom Centu za kulturu, prethodio je iznenađenje koje je popularni pjevač priredio za članove Udruge za sindrom Down Međimurske županije. Naime, poklonio im je 20 karata za, inače već ranije rasprodan koncert.

 

Kako je sam rekao, uvijek se rado odazivao na sve humanitarne akcije, no zajedničko fotografiranje za kalendar "Velike i male zvijezde", između njega i članova udruge stvorilo je neraskidivo prijateljstvo. Upravo zato, odlučio je članovima Udruge pokloniti karte za koncert.

 

Primopredaja je bila iznenađenje, a domaćin joj je bio gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač. "Grad Čakovec je bio glavni pokrovitelj ovogodišnjeg kalendara koji je izradila udruga te smo sa zadovoljstvom Žeri izašli u susret. Svi  mi uživamo u Žerinim pjesmama, a čuti ga uživo posebni je doživljaj. Drago mi je što je to omogućio i članovima Udruge.", rekao je Žera.

 

Potpredsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije Marija Murk, popularnom pjevaču uručila je prigodni poklon. Posebno dirljiv susret bio je Žere i Kaje, djevojčice s kojom se pjevač pozirao za kalendar.

Izvor: 3113