Arhiva 06.09.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

NK Međimurje pred stečajem?

Trgovački sud u Varaždinu zaprimio je zahtjev za pokretanje stečaja nad Nogometnim klubom Međimurje Čakovec, a zahtjev je, kako neslužbeno saznajemo, podnio jedan čakovečki ugostitelj zbog dugotrajnog potraživanja koje mu NK Međimurje ne želi podmiriti.
Navodno oko tog dugovanja postoji spor koji čeka razrješenje na sudu. Hoće li Trgovački sud donijeti odluku o pokretanju stečaja ostaje upitno iako nas iz kluba uvjeravaju kako je već bilo sličnih zahtjeva za pokretanje stečaja, ali se sve nekako uspjelo riješiti. Stjepan Hamonajec, čovjek koji je na čelu NK-a Međimurje, u ovoj ili onoj funkciji od njegovih početaka, nije nam želio reći ništa konkretno. Čini se kako nije imao pojma što se zapravo događa, pa nam je tek nakon telefonskog poziva potvrdio da je zahtjev za stečaj zaista podnesen, a za sve ostale informacije uputio nas je na odvjetnika Golenka koji zastupa NK Međimurje.
Čeka se sazivanje ročišta na kojem će biti donesena odluka o stečaju ako NK Međimurje u međuvremenu ne podmiri svoje dugovanje.(vt)

Izvor: 2993