Arhiva 23.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

NOVE AKCIJE ROTARY KLUBA ČAKOVEC

Na konferenciji za novinare u čakovečkom hotelu Park članovi Rotary kluba Čakovec su predstavili recentne aktivnosti kojima nastoje pridonijeti kvaliteti života zajednice. U ime svih članova asocijacije govorili su predsjednik Robert Tkalčec, Davor Radek, Ivica Žišković i Branimir Novak. I u akcijama koje slijede rotarijanci su posvećeni vitalnim domenama - zdravlju, obrazovanju i najranjivijem dijelu populacije. 

 

- U tijeku su pripreme za dobrotvorni koncert na kojem će se prikupljati novac za najuspješnije maturante čakovečkih srednjih škola - našu tradicionalnu akciju. Pozivu se odazvao naš Čakovčanec Dražen Domajnić, maestro iz Lihtenštajna, koji će održati koncert s kćerkom Sarom, sinom Andreasom i gostom Vidom Veljkom. Odrekao se svih troškova pa pozivamo Čakovčane da zajedno vratimo dug Draženu i odazovemo se ovom koncertu, 2. lipnja od 19 sati u Centru za kulturu - istaknuo je predsjednik Rotary kluba Čakovec R. Tkalčec.

 

U danima koji slijede provodit će se i niz zdravstveno - edukativnih akcija u vrtićima i školama uz angažman liječnika i stomatologa RC-a Čakovec, te popularizirati projekt terapijskog jahanja za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju za koji je u Rotary klubu zadužen mr. sc. Branimir Novak, dr. vet. med. Prezentacijski sat terapijskog jahanja u suradnji s Konjičkim klubom Zrinski održat će se 30. svibnja od 10 sati, na prostoru bivše vojarne u Čakovcu. O oralnom zdravlju, prehrani djece, te zaštiti vida u vrtićima i školama će 27. svibnja govoriti Branko Vrčić, dr. med., Ivan Sklepić, dr. med., Ivan Percač, dr. dent. med.

Izvor: 3134