Arhiva 28.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Novi kruh na tržištu - RECESIJA

Vlasnik pekare Međimursko srce u Palovcu Radovan Herman na tržište je izašao s atraktivnim proizvodom. S kruhom, pšeničnim polubijelim od 700 grama koji je nazvao – Recesija! U šest svojih prodavaonica taj kruh nudi po samo 3,9 kuna,i kaže da ta cijena nije samo marketinški trik:
- U cijeloj poplavi različitih akcija, tobožnje brige o potrošačima, smislio sam nešto što zapravo nije nikakav marketinški trik na kojem bih kao proizvođač kruha gubio, već jednostavna računica. S nabavnom cijenom brašna, s tehnologijom kojom raspolažemo, u svoje prodavaonice možemo staviti kruh po 3,9 kuna, i to visoke kvalitete. Kruh je oslobođen drugih troškova, a vjerujem da mnogim ljudima dostupnost kruha po toj cijeni ipak puno znači. Moja računica je u tome da s tim proizvodom zadržim kupce u svojim trgovinama, i to uz šalu: recesija je zlo, ali svako zlo za neko dobro. Kažem ljudima – ne dopustite recesiji da jede vas, došlo je vrijeme da vi pojedete – Recesiju. (MB)

GDJE JE KRUH PO
3,9 KUNA?
Osim u prodavaonici pekare Međimursko srce u Palovcu - u Maloj ulici br. 2, polubijeli pšenični kruh od 700 grama po 3,9 kuna može se kupiti i u trgovinama Hera Nedelišće - Varaždinska ul. 38, Sezam u Pretetincu kbr. 48, Crvena jabuka u Belici - Ul. Kralja Tomislava 109, Market Brezje u Brezju bb, Market Jasna u Gornjem Hrašćanu u Čakovečkoj ulici 48 te Market EF u Pribislavcu – u Ulici bana Josipa Jelačića.

Izvor: 2857