Arhiva 31.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Čakovca

Povodom Nove godine, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač građankama i građanima, uputio je čestitku u kojoj stoji:

 

"Drage sugrađanke i sugrađani!

 

Još jedna godina je iza nas. 2014.  bila je godina brojnih izazova, ali i postignuća. Što se tiče Čakovca, na trenutke smo bili grad kišobrana i grad božićnog tepiha, no cijele godine bili smo grad svih vas koji u njemu živite i radite.

 

Kao gradonačelnik, zadovoljan sam sve većim uključivanjem građana u gradske projekte, bilo neposredno, bilo mišljenjima i prijedlozima.  Svi zajedno naš Čakovec možemo učiniti ljepšim i boljim, gradom koji će i dalje biti primjer ostalima, sredinom u kojoj je lijepo živjeti.

 

Godina koja  je pred nama donijet će i uspone i padove, oduševljenja i razočarenja, no siguran sam da će, zahvaljujući svima nama, u konačinici biti uspješna. Govorim to zato jer znam da stanovnici Čakovca iskreno vole svoj grad, istinski s njim žive te punim srcem žele da bude još bolji.

 

U novoj 2015. godini, prije svega želim Vam puno zdravlja, sreće i osobnog zadovoljstva. Svima nama pak želim da nam sljedeća godina bude godina novog rasta  i razvoja našeg grada!

 

Sretna Vam Nova godina!

 

gradonačelnik

Stjepan Kovač

Izvor: 3062