Arhiva 03.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Oca silovane djevojke udarali glačalom po glavi

Raspliće se klupko stravičnog nasilništva koje se u drugoj polovici prošle godine odvijalo u Strahonincu. Osim što je na osobito okrutan način silovao izvanbračnu suprugu, više puta je tukavši i prijeteći joj, 23-godišnjak je optužen i da je s godinu dana starijim kolegom premlatio njena oca (50).

 

- Okrivljenike se tereti da su oko 1 sat, 9. rujna 2014., bez dopuštenja oštećenika nasilno ušli u njegovu kuću tako da je prvookrivljenik razbio zaključana ulazna vrata, a zatim udarcem u glavu oborio oštećenika na tlo, gdje su ga obojica nastavili udarati šakama po tijelu i glavi. Drugookrivljenika se tereti da ga je potom udarao i glačalom po glavi, a oštećeniku su udarcima nanijeli potres mozga - navodi Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu, koje je podiglo optužnicu protiv njih pred Općinskim sudom u Čakovcu. Terete ih za nanošenje teške tjelesne ozljede te narušavanje nepovredivosti doma.

 

Podsjetimo, protiv 23-godišnjaka je prošli tjedan potvrđena optužnica zbog silovanja na Županijskom sudu u Varaždinu pa ga, bude li potvrđena i ova optužnica, čekaju dva sudska procesa.

Izvor: 3119