Arhiva 12.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Od petka do nedjelje u Nedelišću - MESAP

U Nedelišću će se od 14. do 16. lipnja odvijati Međunarodni sajam poduzetništva koji po 15. put organizira tamošnji MESAP. U okviru manifestacije bit će održan i 11. sajam vina i vinarske opreme. Središnja sajamska priredba u našoj županiji okupit će oko 250 izlagača kojima je domaćin prostore osigurao uz 30 posto nižu cijenu od redovne. Direktor Mesapa Vitomir Kirić ističe da će izlagači doći iz Slovenije, Srbije, Njemačke i cijele Hrvatske.
- Popunili smo 90 posto prostora u dvorani, a i vanjski će prostor biti popunjen. Imamo najavljen posjet iz Slovenije koji organizira Obrtnička komora Ormož. To govori u prilog interesu za međusobnom razmjenom i nadamo se da je to put k međusobnim višebrojnim izlaganjima na našim sajmovima - ističe V. Kirić.
- Kako bi olakšali zakup prostora, u Hrvatskoj obrtničkoj komori osigurali su dodatan popust za svoje članove, i to na razini 10 do 30 posto - rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Nadzornog odbora Mesapa Mladen Novak. Načelnik Općine Nedelišće Darko Dania ističe da, bez obzira na krizu, Mesap posluje bolje nego ranije te najavio dolazak ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka. U zabavnom dijelu programa posjetitelji mogu očekivati nastup Seljačke sloge 15. lipnja, dolazak Steyr kluba Kog sa starim traktorima i limenu glazbu. Publika će za ulaznicu izdvojiti 15 kuna. Radno vrijeme Mesapa bit će od 9 do 19 sati.
A. Ličanin

Izvor: 3033