Arhiva 28.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Održan zbor mještana Štefanca

Zbog priprema za gradnju kanalizacijske mreže prošlog je četvrtka u Štefancu održan zbor građana. U, do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Društvenog doma, mještani su predstavnike Grada Čakovca i Međimurskih voda mogli pitati sve što iz zanima, vezano uz priključenje na sustav odvodnje otpadnih voda.

 

Kanalizacijska mreža u Štefancu, gradi se u sklopu projekta Aglomeracije Čakovec, a građevinski strojevi će u ovom naselju početi raditi u lipnju. Zbor mještana sazvan je kako bi stanovnici Štefanca dobili sve potrebne informacije. Kako je tom prilikom rekao zamjenik gradonačelnika Čakovca Mario Medved, u ovom najmlađem gradskom naselju, položit će se 6 tisuća i 300 metara, a građani se moraju pobrinuli samo za spajanje na priključak. Također, rekao je da u tijeku projektiranje obnove državne ceste koja prolazi kroz naselje, a osim obnove kolnika, uredit će se i pješačko biciklistička staza.

 

Osim zamjenika Medveda, na pitanja građana, odgovarali su i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Čakovca Dražen Barić, predsjednik VMO Štefanec Dejan Hrastić te predstavnik Međimurskih voda Dario Ban.

Izvor: 3131