Arhiva 29.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Održano vatrogasno natjecanje članica Vatrogasne zajednice Grada Čakovca

Kuršanec je 27. lipnja bio domaćin vatrogasnog natjecanja seniorskih ekipa Vatrogasne zajednice Grada Čakovca. Nastupilo je 40 ekipa, a najbolji su se plasirali na Županijsko natjecanje koje će idućeg vikenda biti održano u Čakovcu.

Nogometno igralište "Drave" u Kuršancu primilo je natjecateljice i natjecatelje koji su testirali svoje vještine i brzinu reakcije. U kategoriji Žene B, 3. mjesto je osvojila DVD-a Gornji Vidovec, druge su vatrogaskinje iz Totovca, a najbolje su članice DVD-a Savka Ves. U kategoriji Žene A treće su bile natjecateljice iz Žiškovca, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Strahoninec, a prvo DVD-u Pustakovec-Buzovec-Putjane.

U kategoriji Muški B natjecalo se 10 odjeljenja, od kojih je treće mjesto pripalo DVD-u Knezovec, drugo DVD-u Savska Ves, dok su najbolji bili vatrogasci iz DVD-a Gornji Vidovec. U najbrojnijoj kategoriji, Muški A, snage je odmjerio 17 ekipa. Trećeplasirani su bili članovi DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane, drugo mjesto osvojili su vatrogasci ekipe Štefanec 1, dok su najbolji u ovoj kategoriji bili članovi DVD-a Savska Ves.

U kategoriji Javna vatrogasna postrojba svoje vještine provjerila je ekipa JVP-a Čakovec. Na županijsko natjecanje plasirale su se prve tri natjecateljskih odjeljenja iz muških kategorija, JVP te sve ženske ekipe koje su sudjelovale na natjecanju. Natjecanje u Kuršancu pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Jurica Horvat, a predsjednik Vatrogasne zajednice Mario Medved istaknuo kako su rezultati natjecanja pokazali da sva društva potvrđuju svoju spremnost za intervencije. 

 

 

Izvor: 3140