Arhiva 15.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Ogroman interes za izlete

Mnogi Međimurci, ali i naši čitatelji s varaždinskog područja proteklih su nekoliko vikenda, a tako će zbog velikog interesa biti i u narednom razdoblju, boravili u Opatiji i Rijeci. Ne slučajno! List Međimurje i turistička agencija Idem i ja osmislili su turistički aranžman u okviru kojeg po cijeni od samo 49 kuna i uz kupon koji se nalazi u našim novinama možete otići na jednodnevni izlet na Kvarner. On uključuje prijevoz autobusom, predavanje o važnosti zdravog sna, ručak, zatim kupanje u Opatiji te obilazak marijanskog svetišta na riječkom Trsatu uz turističkog vodiča.
- Redoviti smo čitatelji lista Međimurje i dok smo vidjeli kupon, ostali smo i malo začuđeni. Cjelodnevni izlet za 49 kuna? No, nazvali smo broj telefona koji je bio napisan i uvjerili se da je zaista tako. Bilo nam je super. Ako bude mjesta, možda odemo i još koji vikend, ispričao nam je mladi par Petar Horvat iz Novog Sela Rok i Danijela Pintarić iz Štefanca koji su u Opatiji boravili u subotu, 4. kolovoza.
U turističkoj agenciji Idem i ja potvrđuju veliki interes te kažu da im se javljaju sve generacije. Počelo je s jednim autobusom te se putovalo samo subotom, no, posljednji vikend na Kvarner su krenula dva autobusa, i to ne samo u subotu, već i u nedjelju. Svi koji također žele na iznimno jeftino putovanje, mogu se predbilježiti na broj telefona 092/29-29-335.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3042