Arhiva 01.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Opustite se u Wellness Centru Sveti Martin i uzmite svoju besplatnu kartu za kupanje

LifeClass Terme Sveti Martin proteklih su nas mjeseci ugodno iznenadila raznim novitetima u svojem poslovanju, prvenstveno na području nove filozofije koja promovira „Svijet zdravih užitaka“ kao mjesto na kojem svatko može pronaći ponešto za sebe. Tako je i Wellness Centar Sveti Martin jedna od glavnih sastavnica svijeta u kojem svatko može pronaći svoj mir, na zdravi način. Upravo iz tog razloga, i kako bi se još više približile lokalnom stanovništvu, Terme Sveti Martin su za sve koji rezerviraju Klasičnu terapijsku masažu u trajanju od 40 minuta odlučile osigurati i jednu poludnevnu besplatnu kartu za kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu!

 

Klasična terapijska masaža

Klasična terapijska masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke  i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevima u  nogama. U masaži se koriste manualne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i u terapijske svrhe.

 

O Termomineralnoj vodi

Termomineralna voda je bogata brojnim elementima koji dokazano pozitivno utječu na zdravlje ljudi, a najzastupljeniji elementi vode su Natrij, Kalij, Flour, Jod, Litij i Stroncij. Upravo su ti elementi u kombinaciji s lokalnim vrijednostima destinacije i arhitektonskim izvedbenim rješenjem bazenskog prostora kreiranim na temelju elemenata filozofa i antopozofa dr. Rudolfa Steinera ono što čini mjesto na kojem tijelo, um i duh postaju jedno.

 

Vrijedi za masaže i rezervirane termine u vrijeme svakog radnog dana (ponedjeljak – petak) od 14 do 20 sati, dok se besplatna karta za poludnevno kupanje može iskoristiti svakog radnog dana (ponedjeljak – petak)!

 

Više informacija potražite na broju telefona 040 315 002 ili putem emaila info@termesvetimartin.com.

 

Izvor: 3127