Arhiva 15.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Organizatori javljaju - odgođen je koncert Maksima Mrvice!

NOVO!

 

Koncert najpoznatijeg klavirskog virtuoza Maksima Mrvice, predhodno najavljen za 18.06. u Čakovcu, zbog tehničkih razloga je odgođen.

Informacije o novom terminu, koji će najvjerojatnije biti prebačen na jesen, dojavit ćemo čim bude poznat. Također, organizator se ispričava svim kupcima ulaznica zbog eventualnih neugodnosti u vezi odgode koncerta.   

Svi koji su već kupili ulaznice za najavljeni termin, povrat novca mogu dobiti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice i kupljene: na blagajni centra za kulturu Čakovec, prodajnim mjestima Tiska, te agenciji Kompas i sustavu Eventima.

Svi drugi najavljeni koncerti, 30.6. u Zadru i 10.7. u Opatiji, održat će se kako je i najavljeno.

 

Sva dodatna pitanja mogu se uputiti na e-mail adresu agent@mars-music.hr

 

_____________________________

 

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz trenutno je na turneji u sklopu koje dolazi i u Čakovec. Na ovoj turneji Maksim izvodi klasična djela velikih skladatelja poput Musorgskog, Liszta, Chopina, Skrjabina, te svoje najpoznatije obrade poput 'Bohemian Rhapsody' grupe Queen, teme iz filma 'Godfather' i druge.



O klasičnoj turneji Maksim kaže: ''Klasična glazba je konstantna u mom životu. Ne mogu je napustiti i ne mogu živjeti bez nje. Zbog toga sam vrlo sretan što krećem na klasičnu turneju, na kojoj ću na pozornici biti sam s klavirom. '' Na turneji će promovirati i aktualni album „Mezzo e Mezzo“. Posebnost ovog albuma leži u tome što je dio snimljen u klasičnom stilu kroz izvedbu kapitalnog djela Modesta Musorgskog 'Slike s izložbe', dok drugi dio zauzimaju već prepoznatljive Maksimove crossover izvedbe. Na albumu je surađivao sa sve poznatijim hrvatskim pijanistom Matejom Meštrovićem koji je radio klavirske aranžmane za sve skladbe koje je za Maksima na ovom albumu napisao Tonči Huljić.



Na vrijeme osigurajte svoje ulaznice za koncert koji se u Čakovcu održava u Centru za kulturu 18. lipnja (četvrtak). Cijena ulaznica je 150 kuna balkon i 180 kuna parter a možete ih nabaviti na blagajni CZK Čakovec, na Tisku, te preko Agencije Kompas i eventim.hr.

NAGRADNA IGRA: List Međimurje u suradnji sa Dallasom za čitatelje portala je pripremio 2x2 ulaznice koje vrlo jednostavno možete osvojiti.


1. Like na Facebook stranicu LIST MEĐIMURJE
2. Podijelite ovaj članak na svojem FB profilu pod opcijom JAVNO!

 

I to je to. Dobitnici će biti slučajno odabrani te ćemo ih objaviti 16. lipnja na kraju ovoga članka, pa provjerite jeste li među sretnicima i pokupite svoju ulaznicu na blagajni Centra za kulturu uz obavezno predočenje osobnog dokumenta.

 

10 ulaznica podijeliti ćemo i preko tiskanog izdanja lista Međimurje. U novom broju lista Međimurje 15. lipnja čekati će vas pitanje na koje ćete morati odgovoriti mailom na info@medjimurje.hr te će najbrži točni odgovori dobiti ulaznicu. 

Izvor: 3137