Arhiva 16.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

OTVORENA PREUREĐENA POSLOVNICA ZAGREBAČKE BANKE U ČAKOVCU

U nazočnosti brojnih uzvanika i klijenata svečano su otvoreni preuređena poslovnica i Poduzetnički centar te ured Korporativnog bankarstva Zagrebačke banke, u Ulici Matice hrvatske 10 u Čakovcu. Otvorenjem ove preuređene poslovnice svim je klijentima omogućeno poslovanje s bankom po najmodernijim standardima. 

 

Svoje zadovoljstvo otvaranjem preuređene poslovnice u Čakovcu ovom je prigodom u kratkom obraćanju klijentima i zaposlenicima iskazala i članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak: “Uistinu cijenimo dugogodišnju vjernost naših klijenata iz Grada Čakovca i njegove okolice, koja traje već gotovo 25 godina, te smo im na ovaj način željeli osigurati funkcionalniji, moderniji i ugodniji prostor u kojem će rješavati svoja financijska pitanja ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Ovaj je prostor prilagođen svim našim klijentima, a 24-satna zona omogućava im transakcije u bilo koje doba dana.”

 

Na otvorenju je bio i član Uprave Zagrebačke banke Marko Remenar koji je iskoristio ovu prigodu da navede važnost suradnje banke s čakovečkim poduzetnicima kao i Gradom i Županijom: “U poslovanju s gospodarstvom Međimurja ostvarujemo zavidne rezultate, i u ovoj smo godini međimurskim poduzetnicima odobrili više od 70 milijuna kuna kredita. Ponosni smo i na kreditiranje projekata bitnih za razvoj Međimurja, primjerice, 2007. Gradu Čakovcu odobren je kredit za izgradnju kapitalnih objekata, a, naravno, ne sumnjamo u izvrsnu suradnju i u budućnosti”, zaključio je Remenar.

 

Povodom svečanog otvorenja Zagrebačka banka donirala je 10.000 kuna Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida iz Čakovca. Članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak uručila je ovu donaciju predsjednici Društva Miljenki Radović. 

 

U novouređenoj poslovnici, Poduzetničkom centru i uredu Korporativnog bankarstva, koji su smješteni na 484 četvorna metra prostora, rade 23 djelatnika. U sklopu poslovnice nalazi se 24-satna zona, koja se sastoji od uplatno-isplatnog i isplatnog bankomata, dnevno-noćnog trezora i uređaja za zaprimanje bezgotovinskih naloga za plaćanje. Sa sigurnosnog je aspekta ova poslovnica u skladu sa svim suvremenim standardima, te se u njoj nalazi cijevna pošta. Poslovnica je prilagođena za osobe s invaliditetom – postoji ulazna rampa i instalirana je taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe, kao i komunikator za osobe s oštećenjima sluha.

 

Radno vrijeme poslovnice je od 8 do 19h, subotom od 8 do 12h. Radno vrijeme poduzetničkog i korporativnog centra je od ponedjeljka do petka od 8 do 16h. 

Izvor: 3155