Arhiva 28.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Klubovi za zapošljavanje

Otvorene su prijave za edukaciju nezaposlenih s područja Međimurske županije

Otvorene su prijave za edukaciju nezaposlenih osoba s područja Međimurske županije, te ima još nekoliko mjesta u grupama u Prelogu, Murskom Središću i Čakovcu. Ukoliko ste visokoobrazovani i nezaposleni, a želite povećati svoje šanse za zaposlenje i postati konkurentniji na tržištu rada, pozivamo vas da se prijavite na besplatnu edukaciju Klubova za zapošljavanje. Edukacija traje od 9. do 26. studenog (tri tjedna po tri dana u tjednu) u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću, a prijave su obavezne.

 

Tijekom edukacije polaznici će raditi na osvještavanju vlastitih kvaliteta i podizanju samopouzdanja, poboljšanju samoprezentacije te na ovladavanju tehnikama traženja posla, pisanja molbe i životopisa. Edukacija će biti intenzivna, ali izrazito zanimljiva, bez napornih predavanja i frontalnog rada.

 

Prijave se zaprimaju do subote 31. listopada 2015. 

Obrazac prijave možete pronaći:

a) u tiskanom obliku na info-pultu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću). Ispunjeni obrazac možete predati na info-pultu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću), ili ga  skenirati i poslati na e-mail: [email protected]

b) online na OVOM linku.

 

Detalje o uvjetima prijave možete pronaći ovdje te na Facebook stranici Klubovi za zapošljavanje Međimurje. Ako imate dodatnih pitanja, možete ih postaviti direktno voditeljima Klubova na mail [email protected]. Kandidati koji uđu u uži krug selekcije bit će kontaktirani početkom studenog 2015.

 

 

Edukacija se provodi u sklopu projekta ”Istakni se, osvoji posao’‘ financiranog iz ESF programa Razvoj ljudskih potencijala koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec sa partnerom na projektu Udrugom Zora.

Izvor: 3157