Arhiva 01.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Pokažite i vi svoje stare vjenčane fotografije

Članice Inner Wheel kluba Čakovec organiziraju Izložbu starih vjenčanih fotografija iz Međimurja - Ftičeki se ženiju. Želeći uz Dan zaljubljenih prirediti nešto originalno, odlučile su pozvati javnost na suradnju i ovim putem zatražiti da svoje stare fotografije s vjenčanja osobno dostave ili poštom pošalju svi koji to žele.
Fotografije se mogu dostaviti osobno ili poštom na dvije adrese u Čakovcu - Turistički ured u Ulici kralja Tomislava 1 i atelje Fotokolor Vidović, I. G. Kovačića 4a. Za one koji će poštom slati fotografije za izložbu, vrijedi obaveza da navedu i podatke: ime i prezime, adresa, broj telefona, godina vjenčanja. Rok za dostavu je 15. veljače, a po zatvaranju izložbe sve će fotografije biti vraćene donositeljima.
Kroz izložbu će se iznjedriti najljepše fotografije koje će vlasnicima ili donositeljima donijeti i lijepe nagrade. O izboru za nagrade u četiri kategorije - najstarija i najljepša fotografija te najljepša mladenka i najljepši mladenac, odlučivat će tročlani žiri fotografa: Olga Merlić (u mirovini) i Željko Vidović iz Čakovca te Ksenija Plavec-Fiket iz Varaždina.
U prilici otvaranja izložbe program će biti obogaćen nastupom KUU “Seljačka sloga” Nedelišće s ulomkom iz višestruko nagrađivane predstave Ženidba. Otvaranje izložbe i dodjelu nagrada vodit će Dejan Buvač, također i redatelj rečene predstave. Kao i sve dosadašnje akcije Inner Wheela i ova će imati dobrotvorni karakter.
- Publici i posjetiteljima ćemo ponuditi prigodne poklone - suvenire u zamjenu za dobrotvorni prilog. Sav prihod od izložbe namijenjit ćemo Domu za psihički oboljele odrasle osobe u Orehovici - kaže predsjednica Inner Wheel kluba Čakovec Snježana Petrović Tkalčec.
Izložba će biti postavljena u kafeu Littera, bivši Časnički dom, a otvaranje je zakazano za petak, 19. siječnja u 19 sati.

(al)

Izvor: 2858