Arhiva 17.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:50.

Popularni Begini privukli tisuće Varaždinaca u Lumini centar

Prepuni Lumini centar sinoć (16.11) je odjekivao upečatljivim zvukom trenutačno najpopularnijeg tamburaškog sastava.

 

Više od 4000 Varažinaca u glas pjevali poznate hitove „Begina“

 

Nedjeljna večer u Lumini centru protekla je u maniri najžešćih koncerata zahvaljujući upečatljivom nastupu popularnih Begina.  Trenutačno najpopularniji tamburaški sastav svojim poznatim hitovima  „Za sve moje bivše“, „Obriši suze“ „Dolazi trideseta“ i mnogim drugim popularnim pjesmama izazvali su oduševljenje više od 4000 posjetitelja koji su u jedan glas pjevali njihove uspješnice. 

Zašto su najpopularniji tamburaški sastav u Hrvatskoj pokazali su svojim nastupom kojim su preko dva sata držali publiku u ekstazi. To ni ne čudi jer tamburaški sastav Begini samo niže uspjehe, a posljednji album pod nazivom „Za sve moje bivše“, nastao u suradnji s poznatim Ivanom Zakom,  dva i pol mjeseca bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj čvrsto držeći prvo mjesto HDU jedinstvene liste prodaje.

Ovim koncertom, Begini i Lumini centar pokazali su kako dobar zvuk i prava lokacija čine idealnu formulu za dobar večernji provod. Nakon bombastičnog koncerta Begina, jedino preostaje pričekati sljedeće „korake“ Lumini centra i uživati u uvijek bogatom programu vodećeg regionalnog centra za shopping i zabavu. 

Izvor: 3108