Arhiva 17.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Poslovni uzlet dolazi u Koprivnicu 30. siječnja 2015.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a prijavite se na besplatne edukacije! 

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG), ali i svi zainteresirani, imaju priliku prijaviti se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. u Kinu Velebit (Zrinski trg 6) i Pučkom otvorenom učilištu (Trg bana Josipa Jelačića 6). 

 

Sudionici stručnih predavanja saznat će kako financirati OPG iz EU fondova, koji su potencijali suradnje OPG-a i Podravke, kako do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti i najvažnije za one koji vode vlastiti posao – kako očuvati i pospješiti likvidnost poduzeća

 

Oni koje tek namjeravaju zaploviti poduzetničkim vodama imat će prilike saznati kako pokrenuti vlastiti posao i kako izbjeći najčešće početničke greške u poslovanju. Budući da je digitalna tehnologija neizbježan dio modernog poslovanja, sudionici će se moći informirati i o Cloud uslugama te kako učinkovito koristiti Facebook i Google u oglašavanju. Također, koristi mogu imati i svi oni koji imaju uspješan obiteljski posao i koji se susreću s dilemom - prodati posao ili svoje životno djelo prepustiti nasljednicima. 

 

Projekt Poslovnog dnevnika „Poslovni uzlet“ pokrenut je početkom 2014. godine u suorgani¬zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Tijekom 2014. godine na edukacijama Poslovnog dnevnika sudjelovalo je više od 7000 malih i srednjih poduzetnika i to u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku. Navedene edukacije nastavljaju se i u 2015. kako bi svi zainteresirani stekli dodatna znanja i kompetencije te  svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini. 

Uz besplatne edukacije, ovo događanje je idealna prilika za networking, a mnogi poduzetnici koji su sudjelovali na edukacijama naglašavaju kako im je Poslovni uzlet bio idealna prilika za predstavljanje vlastitog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima.

 

Na edukacije se možete prijaviti ovdje, a detaljnije informacije kao i raspored predavanja možete vidjeti ovdje.

 

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Izvor: 3112