Arhiva 29.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 15.03.2022. 11:57.

POVJERENICA IVANČICA SOMOĐI PRIPREMIT ĆE NOVE IZBORE

Nakon ostavki predsjednika i raspuštanja čakovečkog ogranka Hrvatske demokratske zajednice, pripremaju se novi izbori u gradskom odboru te stranke.

 

Nakon što je sada bivši predsjednik dr.sc. Tomislav Novinščak zajedno s još 16 od 28 članova Gradskog odbora HDZ-a Čakovca nedavno podnio ostavku, na sjednici Predsjedništva Županijskog odbora spomenut stranke za povjerenicu gradske organizacije predložena je Ivančica Somođi. Na zasjedanju samog Odbora taj je prijedlog potom jednoglasno i prihvaćen. Ivančicu Somođi, po zvanju profesoricu biologije i kemije, pažljiviji pratitelji političkih zbivanja u našem kraju sjetit će se kao članice Poglavarstva Međimurske županije u vrijeme župana Josipa Posavca, dok je posljednjih godina izbivala s političke scene. Imenovano je i 30 članova Povjerenstva (čine ga članovi  iz svih gradskih kotareva i temeljnih ogranaka čakovečkih naselja), dok je do izbora novog predsjednika čakovečke gradske organizacije, Somođi kooptirana i u članstvo Predsjedništva Županijske organizacije.

 

 

-Odlučno krećemo dalje s konsolidiranjem svojih redova kako bi nadolazeće parlamentarne izbore dočekali što spremniji, poručuju iz HDZ-a. (VK)

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif" alt="" />

Izvor: 3144