Arhiva 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

Poznati dobitnici Nagrade Zrinski

Prijedlog odluke o dodjeli Nagrade Zrinski Međimurske županije za 2012. godinu ove godine sadrži pet imena dobitnika. O tome će u četvrtak, 21. ožujka na sjednici odlučiti Županijska skupština, a iz sadržaja materijala zasjedanja vidljivo je kako su to Stjepan Taradi Utek iz Belice, Hussein Saghir, dr. med., spec. radiologije iz Čakovca, Trgovačko društvo Toni d.o.o. iz Donjeg Kraljevca, Udruga slijepih Međimurske županije i Dobrovoljno vatrogasno društvo Mala Subotica.
Na dnevnom će redu skupštinari imati i predložene statutarne odluke o izmjenama i dopunama Statuta MŽ, izmjene i dopune Poslovnika Skupštine MŽ, potom prijedlog Odluke o raspoređivanju sredstava za redovito godišnje financiranje političkih stranaka i nezavisnih vijećnika u Skupštini za 2013. godinu te zaključak o prijenosu nekretnina Gradu Čakovcu radi izgradnje i održavanja cesta na području gospodarske zone Poslovni park Međimurje.
Na dnevnom su redu suglasnosti za prodaju nekretnina u vlasništvu Županije, prijedlog nagodbe, osnivanje platforme hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa, pristupanje radnoj zajednici kantona, pokrajina, županija, regija i republika istočnoalpskog područja (Radna zajednica Alpe-Jadran), zatim izvješće o poslovanju Županijske bolnice i Ljekarne Čakovec u prošloj godini i drugo. Sjednica počinje u 9 sati.

Izvor: 3021