Arhiva 28.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

PREDSJEDNIČKA KANDIDATKINJA HDZ-a KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ POSJETILA MEĐIMURJE

Čakovec gospodarski propada 

 

Međimurje je u ponedjeljak, 27. listopada, posjetila predsjednička kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice Kolinda Grabar Kitarović. Uz ostalo, Grabar Kitarović je u pratnji čelnika Županijskog i čakovečkog Gradskog odbora stranke obišla poduzeće Pana d.o.o. te nakon sastanka s ovdašnjim HDZ-ovcima dala kraću izjavu za medije. 

 

-Hrvatska se nalazi u dubokoj gospodarskoj i socijalnoj krizi i jedini pravi način da pokrenemo gospodarstvo je kroz naše malo i srednje poduzetništvo. Država svojim projektima može otvarati određeni broj radnih mjesta za ograničeno vrijeme, međutim poduzetnici su ti za koje očekujem da će svojim radom, širenjem i otvaranjem novih radnih mjesta pridonijeti gospodarskom razvoju i izlasku iz krize. Žalosti me da Čakovec zapravo gospodarski propada iako se u okolici otvaraju nove poslovne zone. Mislim da je to dobar model. Vesele me strana ulaganja i radit ćemo na tome da privučemo još više ulagača, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. 

 

Kao osoba koja u svom džepu nosi velik broj posjetnica visokih dužnosnika, ali i gospodarstvenika diljem svijeta, vjerujem da mogu otvoriti mnoga vrata, izjavila je. 

Izvor: 3105