Arhiva 14.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Predsjednik Josipović ponovo u Međimurju

Predsjednik Ivo Josipović proteklog je utorka boravio u Općini Sveti Martin na Muri. Josipović se odazvao službenom pozivu načelnika Franje Makovca (HSLS), a na susret s Predsjednikom došli su župan Matija Posavec (HNS) i njegov zamjenik Zoran Vidović (HSS). Predsjedniku su nakon dočeka i tradicionalne kave s građanima domaćini bili župnik Ivan Herceg koji je Josipovića proveo župnom crkvom te ravnatelj OŠ Sveti Martin na Muri Tomislav Paljak. 

U Školi  je održan prigodan program, uz međimurske pjesme i plesove. Središnji dio programa ipak je bio Predsjednikov posjet Gospodarskoj zoni u kojoj je trenutno 11 tvrtki, a Josipović je obišao tvrtke  Vnuk, CNC-Obrada, DIZ-CNC, TE-PRO, TMR Paško, FERRUM i Polycan Aerosols. 

Naravno da su u izjavama nakon obilaska slijedili komplimenti Međimurju i vrijednim Međimurcima koji mogu biti primjer ostatku Hrvatske.

Posjet predsjednika Josipovića Općini Sveti Martin na Muri zaključen je ručkom u novootvorenom Centru za posjetitelje u Žabniku, u prekrasnom okruženju Mure.

V. Trstenjak

Izvor: 3092