Arhiva 21.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 21:37.

PREDSTAVIO SE I KANDIDAT „HRASTA“ ZA NAČELNIKA STRAHONINCA MARKUS PILIĆ

Imamo snage smanjiti antagonizme i povećati kvalitetu rada

Dok se za HSS-ovog Franju Lehkeca i SDP-ovu Sanju Krištofić i očekivalo da će se kandidirati na predstojećim prijevremenim izborima za načelnika općine Strahoninec, svojevrsno iznenađenje bila je vijest, a o čemu smo pisali u prošlom broju, da će svojeg kandidata istaknuti i Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku. Dosad vijećnik u Općinskom vijeću Markus Pilić te kandidat za njegovog zamjenika Hrvoje Šlezak u četvrtak su Općinskom izbornom povjerenstvu predali potpise za svoju kandidaturu te održali i kraću konferenciju za novinare.

-Zahvalio bih mještanima koji su svojim potpisima podržali moju kandidaturu. Oni općenito pokazuju visok stupanj demokratske svijesti i shvaćaju važnost ovih izbora. Vjerujem da ćemo sve sugestije i prijedlog koju su nam iznijeli kroz razgovore znati realizirati u budućem radu. U ovih godinu i pol dana u Općinskom vijeću stvoreni su određeni antagonizmi, zato smo i odlučili na izbore izaći samostalno. I Hrvoje i ja imamo ideju i snagu te antagonizme smanjiti te unijeti kvalitetu, kako u radu Općinskog vijeća tako i na funkciji načelnika, istaknuo je Pilić pozvavši birače da 8. ožujka izađu na izbore i daju mu povjerenje. 

Pilić je po struci inače profesor povijesti i filozofije, zaposlen u Tehničkoj školi Čakovec. Star je 39 godina, oženjen i otac dvoje djece. Hrvoje Šlezak, magistar je povijesnih znanosti te vodeći čovjek međimurskog Hrasta. Oženjen je i otac petero djece. 

 

Izvor: 3121