Arhiva 01.02.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

PREDSTAVLJAMO NAŠE PRODAVAČE

Uvriježenu jutarnju kupovinu u nedelišćanskoj prodavaonici METSS broj 11 utorkom u košarama kupaca u pravilu obilježava i list Međimurje. Potvrđuje nam to voditeljica prodavaonice Biserka Topolnjak koja sa svojim kolegicama također rado čita naš tjednik. Novine uredno posložene na policama nadomak blagajni svakog dana imaju svoje kupce, no, dan izlaženja tjednika Međimurje specifičan je po brzom stanjivanju velikog bunta. Kupci žele i vole znati što se događa u sredini u kojoj žive, što vrijedi i za Biserku. I sama čita sve, počev od zadnje stranice.
- Čitam Međimurje od zadnje stranice i nema sadržaja koji me ne zanima. Pisma čitatelja su prva koja pročitam, potom vijesti iz Općine Nedelišće, horoskop, zanimljivosti - kaže Biserka Topolnjak.
Njezine kolegice Tihana Meglić i Suzana Numanović rade na blagajni, pa su tako često u prilici s kupcima komentirati svakidašnjicu. Isto vrijedi i za naše novine, pa su tako najave na naslovnici počesto predmet kratkih rasprava i zgodnih dosjetki. Utorkom ujutro gotovo da nema kupca Metssa, u prodavaonici broj 11, koji kupnju ne završi listom Međimurje.
- I sama činim isto jer u vašim novinama volim proučiti sve o čemu se piše. Uz povjerenje i tradiciju, tu je i važan detalj da su novine sistematizirane, pregledne, zna se gdje ću nešto pronaći. Čitam pisma čitatelja, vijesti iz cijele Županije, gospodarstva, kulture - ističe Suzana, dok joj kolegica Tihana dodaje da i ona čita isto, dodajući horoskop i križaljku kao poželjnu razbibrigu. (AL)

Izvor: 2962