Arhiva 22.02.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

PREDSTAVLJAMO NAŠE PRODAVAČE: Kliker

Zahvalnu i brojnu čitalačku publiku Međimurje ima u Murskom Središću u kojem se s više od stotinu prodanih primjeraka tjedno može pohvaliti nekoliko prodajnih mjesta. Među njima je i kiosk Kliker u samom centru grada, vlasništvo Karmen i Siniše Benčika, u kojem se Međimurje može kupiti u ponedjeljak. Karmen i Siniša sami rade u Klikeru i priznaju kako je Međimurje prilično kurentna roba.
Gotovo polovica primjeraka plane već u ponedjeljak, kada se u kiosku nađe nekolicina stalnih kupaca koji nastrpljivo čekaju friške novine. Nekada se tako čekalo na friški kruh, poluozbiljno je potvrdila Karmen koja kaže da kupci obično prvo prokomentiraju prvu stranicu, a zatim se još u hodu traži gradska stranica.
Manjih problema s nestrpljivim čitateljima zna biti jedino ako kasni dostava, pa se telefonski mora provjeravati kada stiže pošiljka. Karmen i Siniša također su vjerni čitatelji Međimurja, a osim gradske stranice, rado pročitaju i druge sadržaje. Doma nose svaki po jedan primjerak Međimurja, tako da ga mogu u miru proučiti. (vt)

Izvor: 2965