Arhiva 15.02.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

PREDSTAVLJAMO NAŠE PRODAVAČE: Mobenz

Kako su nam rekli zaposlenici, šenkovečka benzinska crpka Mobenz Međimurje prodaje desetak godina. Vlasnici tvrtke su Zdravko i Marijan Moharić. Na radnom mjestu protekle smo srijede zatekli prodavače Dejana Novaka iz Malog Mihaljevca i Alena Brandu iz Gornjeg Mihaljevca.
Rekli su nam da prodaju od 80 do 110 primjeraka svakog tjedna. Najviše, gotovo polovica, kupi se već u ponedjeljak, u ranovečernjim satima. Međimurje na njihovom prodajnom mjestu kupuju oni koji dođu po benzin ili kupiti nešto drugo iz asortimana samoposluge. No, kupuju ih i mještani Šenkovca, pogotovo oni koji stanuju bliže te benzinske crpke.
Također su primijetili da se novine više kupuju u vrijeme blagdana. Rekli su nam i što oni najradije pročitaju u našem listu:
- Meni su najzanimljiviji napisi u rubrici Glas javnosti. Uvijek volim pročitati što pišu vaši čitatelji. Pratim i Crnu stranu života, ponešto iz poljoprivrede, viceve, zadnju stranicu TV priloga, kratke vijesti i pogledam karikature.
Uglavnom pročitam sve o onome što mi je poznato ili ako se radi o poznatim osobama.
Tekstove biram i ovisno o naslovu - veli nam Dejan koji na tom radnom mjestu radi osam godina.
Alena prvo zanimaju događanja u njegovom mjestu i cijeloj Općini Gornji Mihaljevec.
- Redovno pratim sva sportska događanja. Pogledam stranice kulture i pozornice, pogotovo ako su tekstovi o tamburašima jer sam i sam ranije svirao, a pročitam i radekizme. U novinama ima uglavnom svega čega bi trebalo biti i što me zanima - priča Alen koji je u Mobenzu zaposlen četrnaest godina. Kako crpka radi non-stop, u prodavonici su zaposlena još četiri djelatnika. Dejan i Alen su nam pobrojili i njih jer i oni u svojim smjenama prodaju Međimurje. To su: Zdravko Kovač iz Macinca, Oliver Klobučarić iz Malog Mihaljevca, Blaženka Makovec iz Malog Mihaljevca i Zlatko Varšić iz Selnice. (rt)

Izvor: 2964