Arhiva 31.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Prekmurska noć Radija 105

U subotu, 19. srpnja u Rakičanu, na aerodromu Murska Sobota održana je dosad najveća Prekmurska noć s Radijem 105 - manifestacija koja je bila ujedno i nastavak popularne manifestacije Radija 105 Noć vrtnice. Na aerodromu se okupilo više od 12 tisuća posjetitelja koji su uživali u neprekidnom osmosatnom glazbenom programu. 

Početak manifestacije bio je već u 14 sati, kad je sve počelo panonoramskim letovima avionom. Ugostiteljska ponuda uključivala je vola na ražnju, a posjetiteljima su na izboru bili i mnogobrojni štandovi s različitom ponudom.

Kao uvod u cijeli spektakl, nastupila je rock grupa Sončna uprava, a službeni dio programa započeo je od 19 sati. Oduševljene posjetitelje do ranih jutarnjih sati zabavljali su Tanja Žagar, Siniša Žunec, Ivica Dobranić, Nano Prša, Seid Memić Vajta, Leo, Magneti, Kumovi, Dalibor Brun, Bojan Masnec, Marina Tomašević, Duško Lokin, Ivan Mezga, Džo Maračić Maki, Darko Domijan te grupa Motiv. Organizator se može pohvaliti besprijekornom organizacijom i ponovnim obaranjem rekorda posjećenosti koji ionako Radio 105 već duži niz godina drži kao brend. (r)

Izvor: 3092