Arhiva 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

PRODAVAONICA METSS 11/1 U NEDELIŠĆU

U Ulici Martina Viljevca 2, u središtu Nedelišća velika je prodavaonica čakovečkog METSS-a u kojoj radi devet trgovkinja. Izvanredne žene okupile su se u satu smjene kako bi nam dočarale svoj radni dan i u njemu doživljaj naše publike kad kupuju novi broj lista Međimurje. Iako su dvije od njih, zamjenica poslovotkinje Jovanka Posavec iz Nedelišća i Mateja Jančec iz Čakovca, bile odsutne zbog drugih obveza, ovaj nam je šarmantni ženski sedmerac dobronamjernošću i osmijehom uljepšao dan.

Poslovotkinja Ivana Marciuš iz Nedelišća prije samo mjesec dana preuzela je vođenje, po dolasku iz METSS-ove prodavaonice u Gornjem Kuršancu.

- Već sam se pitala kad ćete doći u neku prodavaonicu u kojoj radim. Drago mi je što ćete predstaviti i moje kolegice jer sve volimo i čitamo list Međimurje. Vaši čitatelji već u ponedjeljak pitaju je li stigao novi broj i baš nam je drago što već oko 14 sati imamo novo izdanje, kaže Ivana Marciuš koja zajedno s obitelji pročita svaki broj. Tu su i Ružica Žugec iz Slakovca, Gordana Zadravec iz Strahoninca, Tea Horvat iz Krištanovca, Marija Novak i Suzana Numanović iz Nedelišća te Ivanka Hasl iz Mihovljana.

- Sve mi u prodavaonici čitamo list Međimurje, a počesto slušamo i naše kupce što komentiraju. Najčešće je to nešto vezano uz tekst koji su pročitali u prošlom broju i naslovnica novog broja. Događa se počesto da neki atraktivni tekstovi najavljeni na naslovnici odmah rasprodaju novine u prvom, ponekad drugom danu, kaže Suzana Numanović.

U ovoj METSS-ovoj prodavaonici u Nedelišću naši su čitatelji već  navikli da po svoj novi broj mogu doći već u ponedjeljak, u ranim popodnevnim satima. Naše sugovornice trgovkinje ističu da ništa posebno ne bi tražile da dodamo kao temu u naše novine. Smatraju da je svega dovoljno, za sve ukuse i dobi, a najradije od svega čitaju pisma čitatelja objavljena u Glasu javnosti.

Izvor: 3127