Arhiva 04.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Pronađeni prošlotjedni kradljivci traperica: Trojica maloljetnika

U četvrtak 27. studenoga oko 18.30 sati u Čakovcu, u Svetojelenskoj ulici, trojica nepoznatih počinitelja u trgovini privatnog poduzeća iz Zagreba, u kabini za presvlačenje ispod svoje odjeće obukli traperice, a što je primijetila prodavačica. Kad im je rekla da će o događaju obavijestili policiju, dvojica počinitelja odmah su se udaljila iz trgovine, dok ju je treći počinitelj odgurnuo, negirajući da su počinitelji krađe, nakon čega se također udaljio iz trgovine. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Za počiniteljima policija intenzivno traga, te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

DOPUNA INFORMACIJE

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila kazneno djelo „teška krađa na osobito opasan i drzak način“, u četvrtak 27. studenoga ove godine oko 18.30 sati u Čakovcu, u Svetojelenskoj ulici. Prema počiniteljima podnijet je će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu. 

Izvor: 3109