Arhiva 09.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Provjerite tko je osvojio ulaznice za predstavu KRTICE Kerekesh teatra...

U najnovijoj komediji Kerekesh Teatra Krtice na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama se bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao "Policajac z Mača". Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je i napisao tekst za predstavu, a režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra potpisuje Ljubomir Kerekeš.


Trajanje predstave: 60 minuta


Premijera predstave bila je 29. ožujka ove godine na Tjednu smijeha u HNK Varaždin, a svaka izvedba predstave od tada je rasprodanaPredstava KRTICE igra ponovo 12. svibnja (utorak) u 20 sati u HNK-u Varaždin, a cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice su već u prodaji pa na vrijeme nabavite svoju!



Iz Kerekesh teatra najavljuju kako rade na organizaciji nove ljetne manifestacije na Šoderici kraj Koprivnice, stvaraju novu ljetnu kazališnu priču u Varaždinu za koju se nadaju da bi se isto kao i "Tjedan smijeha" mogla pretvoriti u tradiciju, a uz sve to dogovara se i ljetna turneja predstave KRTICE koja će imati više od 20 izvedbi DILJEM HRVATSKE.



NAGRADNA IGRAKerekesh teatar i list Međimurje za jednog sretnika imaju dvije ulaznice za ovu odlično komediju 12. svibnja u HNK Varaždin. Na vama je samo da lajkate facebook stranice Kerekesh teatar i list Međimurje, te pošaljete mail na info@medjimurje.hr do 9. svibnja (subota) u 9 sati u kojem ćete napisati „Želim gledati KRTICE!“ te svoje ime, prezime i mjesto stanovanja. Mi ćemo isti dan izvući i obavijestiti dobitnika! Ulaznice će dobitnik podići u utorak, 12. svibnja 30 minuta prije predstave na blagajni HNK Varaždin.

 

Dobitnica dviju ulaznica je Ivana Tkalčec Valjak! O preuzimanju nagrade obaviještena je mailom. Čestitamo!

Izvor: 3131