Arhiva 07.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Razbojnička krađa u Maloj Subotici, provale u Čakovcu

 

U petak 4. rujna izvršena je razbojnička krađa u Glavnoj ulici u Maloj Subotici. Nepoznati mladić ušao je u otključanu kuću, ispreturao stvari u kuhinji i uzeo mobitel i više stotina kuna. Zatekao ga je vlasnik (67), no mladić ga je odgurnuo i pobjegao. Počinitelj je visok oko 160 centimetara, a na sebi je imao svjetloplavu kratku majicu i hlače iste boje.

 

A u noći na subotu 5. rujna provaljeno je u kafić Brasil na Trgu Republike u Čakovcu. Lopov je silom otvorio klizna vrata i iz blagajne uzeo više stotina kuna. Nakon ponoći provaljeno je i u kafić Dags u Ulici V. Nazora u Ivanovcu, gdje je također ukraden novac.

Dan poslije, oko 13,30 sati, provaljeno je u obiteljsku kuću u Istarskoj ulici u Čakovcu.

Policijska uprava međimurska javila je i kako je provaljeno u spremište ribolovnog društva u Dravskoj ulici u Svetoj Mariji. Članovi Klena ostali su bez motorne kosilice vrijedne nekoliko tisuća kuna. Provala je počinjena u razdoblju između 2. i 4. rujna.

U petak 4. rujna lopov je iz ograđenog voćnjaka u predjelu "Pri kruški", u blizini Orehovice, ukrao više desetaka kilograma ploda lješnjaka. Za nekoliko tisuća kuna oštećen je 39-godišnji vlasnik.

 

 

 

Izvor: 3150