Arhiva 22.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25.

S plaže na čobanac i roštilj

Članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovca ljeto provode vrlo aktivno. Polovicom srpnja sudjelovali su na druženju i sportskim susretima osoba s invalidnošću u Puli. Oduševila ih je gradska plaža za osobe s poteškoćama Valkana na kojoj su se osvježili te lakše pod vrelim suncem podijelili iskustava s članovima srodnih asocijacija, osobito o projektu Zajedno za nas.
Na susret u Pulu putovali su predsjednica Društva Miljenka Radović, Milan Logožar, Tatiana Bubek, Željko Gregorinčić, Ivan Cerovec, Milica Lesjak te volonterka Ivana Balent.
Dobra suradnja s kolegama iz Društva tjelesnih invalida Grada Rijeke urodila je organizacijom ljetovanja za članove čakovečke udruge.
Uz kupanje na plaži Kostanj, članovi su imali prilike obići Rijeku i Opatiju te upoznati znamenitosti ovog kraja. Sudjelovali su i u hodočasničkom programu uz posjet marijanskom svetištu na Trsatu. Domaćini - članovi riječkog Društva tjelesnih invalida, priredili su i ugodno druženje s gostima uz čobanac i roštilj, kažu u čakovečkom Društvu. (r)

Izvor: 3043