Arhiva 03.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Sajam rabljene dječje opreme u Čakovcu

Čakovečka Gimnazija Josipa Slavenskog ustupila je prostor udruzi Međimurske mame i trudnice kako bi se održao sajam rabljene dječje odjeće i opreme. Mame su se organizirale kako bi aktualnim i budućim roditeljima olakšale nabavu dječje odjeće i obuće te opreme koja je u svakoj obitelji s djetetom nužna.
U prizemlju Škole sve su učionice bile dupkom pune stvari iz kojih je svatko mogao pronaći nešto za sebe, odnosno za svoje dijete. Nije bilo roditelja koji nam na pitanje jesu li nešto kupili nisu odgovorili potvrdno.
Idealna je to bila prilika da se obnovi odjeća i obuća za predstojeće hladnije dane, ali i da trudnice povoljno kupe opremu poput stolaca za hranjenje, hodalica, vreća za spavanje i deka.
Vrijeme u kojem živimo nazivamo kriznim, no, nije samo kriza ta koja nas upućuje na to da jedni drugima omogućimo lakšu realizaciju osnovnih potreba, već je i razumno da ono što su neki klinci u kratkom roku prerasli povoljno kupe roditelji nekih drugih mališana.
Sajam rabljene dječje odjeće i opreme u organizaciji Međimurskih mama i trudnica bio je sjajna prilika da se uz gotovo simbolične cijene pribavi sve nužno za djecu. (al)

Izvor: 3049