Arhiva 19.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

ŠN Sveti Martin uspješno odradila jesenski dio natjecanja

Poznato je da je jedna od najboljih organiziranih nogometnih škola u Međimurju zasigurno NŠ Sveti Martin koji omogućuje mladim igračima odlične uvjete za rad i za napredak. U analizi rezultata ostvarinih u jesenskom dijelu prvenstva izuzetno aktivna i marljiva predsjednica škole nogometa Sveti Martin Blaženka Heric je rekla;  U proteklom razdoblju ŠN Sveti Martin ostvarila je značajne sportske rezultate u svim uzrasnim kategorijama, kao i značajna poboljšanja u samom natjecanju. Naime, od jeseni po prvi put natječemo se s limačima, mlađim pionirima i pionirima u 1. HNL-Sjever. Poboljšanja su i po pitanju  proširenja, pa tako  od jeseni  ŠN Sveti Martin djeluje prošireno, dosadašnju uspješnu praksu i  suradnju sa NK Bratstvo Jurovec,  ŠN Sveti Martin proširila je i na suradnju s NK Hlapičina, NK Zebanec i ŽNK Katarina Zrinski. Trenutno okupljamo  140 djece u dobi  od 5 do 18 godina, s kojima vrlo kvalitetno radi 8 trenera. Unutar ŠN djeluje 7 dobnih kategorija  koje se natječu u Međimurskoj ligi te  1.HNL-Sjever i 2.HNL-Sjever. Najmlađi, kategorija u-6, nije obuhvaćena natjecanjem, već samo trenažnim oblikom, a svoje nogometno iskustvo i napredovanje stvara kroz prijateljske utakmice s vršnjacima, te sudjelovanjem na turnirima. Početnici, U-8  svoje natjecanje vrše u Međimurskoj ligi, vodi ih trener Mihael Lajtman , uspješno su priveli kraju jesensku sezonu natjecanja osiguravši 2.mjesto na tablici prikupivši 18  bodova kao i prvoplasirana ekipa. U Međimurskoj ligi natječu se i stariji pioniri koje vodi trener Danijel Kojter, domaćinske utakmice igraju se na terenu NK Zebanec i uspješni u jesenskoj sezoni zauzimaju 2.mjesto. Juniori se natječu u Međimurskoj ligi i 2.HNL-Sjever i  u oba ranga natjecanja postižu zavidne rezultate, prvaci su jesenskog dijela natjecanja u oba ranga. Domaćinske utakmice Međimurske lige igraju se na terenu NK Hlapičina.  Juniore vodi trener Alen Stojko. Po prvi puta od ove jeseni sa limačima, mlađim pionirima i pionirima natječemo se u 1.HNL-Sjever, „A“ liga pionira. Limači pod vodstvom Mihaela Breznika u  jesenskom dijelu  natjecanja    završili su na 12. mjestu: Mlađe pionire, U-12 vodi trener Zdravko Modlic i na kraju jesenske sezone ekipa se nalazi na 6.mjestu.

 

Pioniri, u-14 pod vodstvom Stjepana Perčića  kraj jesenske sezone dočekuju na 4.mjestu. Djevojčice u sastavu ŽNK Katarina Zrinski ( ŠN Sveti Martin i NŠ Međimurje) ove jeseni po prvi puta ušle su u sustav natjecanja i natječu se u Međimurskoj ligi limača među dječacima, vodi ih trener Zoran Šardi.  Za njih je to veliki izazov i jedno novo iskustvo, rezultati  jesenskog dijela natjecanja.

Nakon uspješno odrađene jesenske sezone svoj rad nastavljamo s treninzima u dvorani Toplica Sveti Martin, kao i sudjelovanjem na turnirima na području Međimurja i Slovenije.Ovim putem zahvaljujemo se roditeljima polaznika ŠN Sveti Martin i članovima uprave na zalaganju i marljivom radu koji doprinosi  uspješnosti  i  kvaliteti  naše škole.  Zahvaljujemo  svim sponzorima i donatorima  na nesebičnom pomaganju zahvaljujući kojima je ova sezona natjecanja uspješno privedena kraju.

Izvor: 3117